Logo

Reünietoernooi

In 2015 bestaat de Nunspeetse Tafeltennis Club 65 jaar. Om dat te vieren organiseerden wij op vrijdag 23 oktober het Reünietoernooi. Voor dit toernooi nodigden we iedereen uit die ooit aan het Scholierentoernooi had meegedaan. Daarnaast hebben we ook oud leden uitgenodigd.

Het toernooi hadden we verdeeld in 2 categorieën. De 1e categorie betrof de recreanten/oud leden en de 2e categorie de leden. In de 1e categorie waren 4 poules van 5, waarbij de 1e 2 door gingen naar de kwartfinale. In de finale ging het uiteindelijk tussen Johan van der Zwan en Jan Hendrik van Essen. Johan won uiteindelijk met 11-8 en 11-4. Een knappe prestatie. Voor de 3e plaats ging het tussen Henk Drost en Ben van der Zwan. Hierbij won Ben met 11-5, 5-11 en 11-6. In de 2e categorie was een zeskamp gevormd met leden Jonathan van der Gaag, Marco Dekker, Wilmar Smienk, oud lid Arjen Verhaart, oud lid Alice Barendregt en haar partner Yorick Schurink. Alice is haar tafeltenniscarrière begonnen bij NTC Leogang. Zij speelt nu voor SKF uit Veenendaal in de dames eredivisie. In finale ging het dan ook tussen Alice en Yorick. Yorick maakte kans op revanche na de verloren poulewedstrijd tegen zijn partner. Het werd dan ook fraaie en spannende finale. Alice won de 1e game, maar verloor de volgende 2 games. Ze herpakte zich en won uit eindelijk games 4 en 5, waardoor ze de eerste prijs mee naar huis mocht nemen (11-4, 9-11, 8-11, 11-7, 11-8). Voor de 3e plaats ging het tussen Marco Dekker en Arjen Verhaart. Marco won hierbij verassend in 4 games (11-9, 12-10, 9-11, 11-7). Het was leuk om te zien hoe de deelnemers de strijd met elkaar aangingen. Ook erg leuk om weer oude bekenden tegen te komen. En met de meegekomen aanhang zat de sfeer er vanaf het begin goed in. Al met al was het een geslaagd toernooi!

Er is geen galerij geselecteerd of de galerij is verwijderd.